Izmire Meteor Düştü / Son dakika! İzmir'e meteor düştü iddiası! - Olay Medya : Pek çok kullanıcı bu anlara şahit.. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Meteor düşmesi sonucu ne olur?

Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor.

'İzmir'e meteor düştü' notuyla paylaşılan video gündem ...
'İzmir'e meteor düştü' notuyla paylaşılan video gündem ... from www.or6.net
İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç. Meteor düşmesi,meteor düştü mü,meteor nedir,meteor. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi.

Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor.

Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor ...
Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. O da düştü tam oldu. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı.

Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. O da düştü tam oldu. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu.

İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan.

İzmir'e meteor düştü - Egetv
İzmir'e meteor düştü - Egetv from www.egetv.com.tr
Meteor düşmesi,meteor düştü mü,meteor nedir,meteor. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu.

Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı.

İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? O da düştü tam oldu. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor.